Search

Jos Littel

In 1977 heb ik de oversteek gemaakt van mijn geboorteplaats Heerlen naar Nieuwegein. De sluiting van de kolenmijnen zorgde voor hoge werkloosheid terwijl in het midden van het land de banen als het ware voor het oprapen lagen. In Nieuwegein vond ik niet alleen een baan als hoofd algemene zaken bij woningbouwvereniging Jutphaas, maar omdat er volop werd gebouwd, ook een woning. Al snel voelde ik me helemaal thuis in Nieuwegein.

 

Momenteel run ik inmiddels 30 jaar mijn eigen PR- marketingcommunicatiebureau. Mijn werkzaamheden behelzen het ontwikkelen van alle mogelijke communicatiemiddelen om in te spelen op de wensen en behoefte van de consument.

 

Sinds kort ben ik aangesloten bij de VSP. Geheel onverwacht ben ik met voorkeursstemmen gekozen waarvoor ik de kiezers hartelijk bedank. Maar een raadslidfunctie was voor mij door mijn onervarenheid binnen de politiek te vroeg, vandaar mijn keuze voor steunfractielid.

 

Mijn kennis en ervaring wil ik graag inzetten op de gebieden van Burgerparticipatie, burgercommunicatie & woningbouw. Daarnaast vind ik een veilige leefomgeving en goede toegankelijke zorg voor iedereen belangrijke thema’s.

 

Graag kom ik met u in gesprek om te horen hoe we ons leven in Nieuwegein mooier en prettiger kunnen maken.