VSP komt met ijzersterke en breed gedragen kandidatenlijst

De kandidatenlijst van de VSP voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 is gedegen, evenwichtig en straalt heel veel bestuurskracht uit. De voorzitter van het bestuur is opgetogen over de bereidheid van zoveel vooraanstaande inwoners van Nieuwegein die de lijst aanvoeren en ondersteunen: De hele plaatselijke samenleving is in deze lijst terug te vinden met ervaren mensen uit de gemeenteraad, de sportwereld, de vrijwilligersorganisaties, kerkenraden en bewonersgroepen. Onze kandidaten hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend, zijn goed ingevoerd en zeer bekend.

Geert Zondag is lijsttrekker en tevens beoogd fractievoorzitter. Tweede op de lijst is Sander Feenstra, nu al actief als fractielid. Op plaatsen drie tot en met zeven staan Robert Scholten, Arnold Houwer, Ruud Hendriks, Martin van Nieuwenhoven en Herman Beeuwkes.

Wij zijn dankbaar dat na het overlijden van de oprichter van de VSP Herman Troost en de raadsleden Ton de Mol en Ann de Wolf de VSP met een nieuwe sterke kandidatenlijst is gekomen die de komende periode bestuursverantwoordelijkheid wil nemen. Het verkiezingsprogramma 2022-2026 SAMEN MET NIEUWEGEIN is vanaf nu te vinden op onze website.

Posted on Jan 23, 2022